De chocoladefondue is een machtig nagerecht en daarom uitstekend te combineren met een lichte maaltijd op de camping. Het wordt smullen geblazen met een mix van fruit en zoetigheden, die in de gesmolten chocolade gedompeld worden.

Chocoladefondue

Ingeborg

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 25 min

Gang nagerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • Vierhonderd gram chocolade
  • Twee deciliter ongeklopte slagroom
  • Verschillende soorten fruit
  • Eierkoeken
  • Roomboterkoekjes
  • Marshmallows
  • Cake
  • Lange vingers

Instructies

 

  • Breek de chocolade in kleine stukjes en verwarm deze au bain marie.
  • Na het smelten de slagroom toevoegen en goed roeren.
  • De zoetigheden in kleine stukjes snijden.
  • Het grote fruit in kleine stukjes snijden.
  • Fruit en zoetigheden op een schaal leggen.
  • Chocoladefondue op tafel zetten.