Een smakelijke lunch die eenvoudig te bereiden is. Gebruik het liefst een iets zoete appel, dat combineert het best met het varkensvlees.

Broodje varkensvlees met appel

Loraine

Prep Time 5 mins
Cook Time 5 mins
Total Time 10 mins

Course Vleesgerechten

Servings 2

Ingredients

  

  • 120 g varkensvlees
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout
  • 2 broodjes naar keuze
  • 1 zoete appel
  • 1 tl limoensap
  • 6 el verse kruidenroomkaas
  • 2 handjes rucola-slamelange

Instructions

 

  • Snijd het varkensvlees in dunne plakjes.
  • Bak deze plakjes in de olie in een pan.
  • Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in partjes.
  • Besprenkel dit met limoensap.
  • Bestrijk de open gesneden broodjes met de kruidenroomkaas.
  • Leg hier de rucola-slamelange op en bedek met het varkensvlees.
  • Leg tot slot de appel op het varkensvlees.