Heerlijk: dat woord omschrijft de met geitenkaas gevulde abrikozen het beste. Eenvoudig te maken en absoluut onweerstaanbaar. Krijg je gasten te eten? Dan is dit een uitstekende keuze voor een amuse. Uiteraard ook erg lekker om als tussendoortje van te snoepen.

Abrikozen gevuld met geitenkaas

Loraine

Prep Time 15 mins
Total Time 15 mins

Course Amuse

Servings 12

Ingredients

  

  • 12 voorgewelde abrikozen
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 25 pistachenoten
  • 2 eetlepels melk
  • 1 schoongeboende sinaasappel

Instructions

 

  • Pel de pistachenootjes en zorg ervoor dat er geen velletje meer omheen zit.
  • Hak de pistachenootjes fijn.
  • Rasp de schil van de sinaasappel.
  • Roer vervolgens in een diep bord of een kom de geitenkaas en de melk door elkaar.
  • Snijd alle abrikozen open en vul ze royaal met de geitenkaas.
  • Strooi de fijne pistachenootjes over de geitenkaas heen.