Het camping recept van een aardappelpannetje met groente smaakt fantastisch en kan begeleid worden met vlees, vis of kip naar keuze. Dit hoofdgerecht smaakt bijvoorbeeld heerlijk met een gehaktbal, maar ook met een schnitzel.

Aardappelpannetje met groente

Ingeborg

Prep Time 15 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 35 mins

Course hoofdgerecht

Servings 4

Ingredients

  

  • 1 kilo aardappelen
  • 50 gram boter
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel basilicum
  • I ui
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 preistengels
  • 1 blik maïs
  • Amsterdamse uitjes

Instructions

 

  • Schil de aardappelen en snijd deze in plakjes.
  • Kook de aardappelplakjes in tien minuten gaar.
  • Snijd de ui in stukjes en de prei in ringetjes.
  • Giet de aardappelen af en bak deze in boter.
  • Voeg de ui en prei toe en bak deze mee.
  • Giet het vocht uit het blik maïs af en voeg deze toe.
  • Meng de mayonaise met kerriepoeder en basilicum.
  • Serveer het gerecht met de mayonaisemix en Amsterdamse uien.
  • Bereid gelijktijdig met het bovenstaande vlees, kip of vis naar keuze.